Étkezés

A megrendelés előkészítése

Az iskolai étkezést a hegyvidek.e-menza.hu oldalon rendelhetik meg.

Ezt megelőzően az egyik (célszerűen a későbbiekben majd a megrendelést végző) szülőnek regisztrálnia kell a fenti oldalon (a saját nevében), majd regisztrálnia kell gyermekét is.

Szülő (saját) regisztrációja

Az első lépésben tehát –ha eddig még nem tették volna meg– szülőként kell regisztrálniuk. (A korábban is a XII. kerületben tanuló diákok szülei ezt már alighanem elvégezték; ilyen esetben nincs szükség új regisztrációra.)

Gyermek (szülői) regisztrációja

Sikeres szülői bejelentkezés után egy 12 karakteres regisztrációs kóddal tudják a Városmajori Gimnáziumba fölvett gyermeküket a szülői regisztrációhoz rendelni.

Ezt a regisztrációs kódot a beiratkozás után néhány nappal –ha az előző iskola kiírta a diákot a kir rendszeréből, továbbá ha megadtak édesanyához tartozó e-mail-címet– levélben kapják meg. Kérjük, őrizzék meg. (Ha úgy látják, nem érkezett meg, kérjük, nézzék meg a levélszemét között is.)

Ügyintézés

Az étkezéssel kapcsolatos ügyintézés –így különösképpen kedvezmény igénylése az arra jogosultak számára– a kerület gazdasági ellátó szervezeténél történik.